Undervisning i iværksætteri

Iværksætterhåndbogen er oplagt til brug i undervisning i iværksætteri, entreprenørskab og innovation i folkeskolens afgangsklasser, de gymnasiale uddannelser / ungdomsuddannelser, erhvervsskoler og voksenuddannelse. Dels som supplement til de teoretiske lærebøger, dels som grundbog og værktøj i forbindelse med projektarbejde om opstart af egen virksomhed. Iværksætterhåndbogen er udgivet i 3. reviderede udgave som trykt bog, e-bog og lydbog.

Se Iværksætterhåndbogens indholdsfortegnelse

Iværksætterhåndbogen indledes med en "drejebog" eller "tjekliste", som eleverne kan følge punkt for punkt i projektet med opstart af virksomhed, og der er enkle og overskuelige modeller og værktøjer, som kan hjælpe med at give eleven overblik og indsigt i de områder, hvor man har brug for afklaring i forhold til valg af selvstændigt arbejdsliv.

Drejebogen og modellerne fra Iværksætterhåndbogen kan rekvireres som pdf-filer til brug i undervisningen.

Her på websitet kan eleven finde alle interviews med iværksættere samt links til anbefalede, gode værktøjer og websites.

Forfatterne til Iværksætterhåndbogen, Dorthe Klyvø og Hanne Wick, tilbyder desuden oplæg om iværksætteri - fra korte inspirationsoplæg til workshops og hele konferencer om iværksætteri.

Kontakt Dorthe Klyvø og Hanne Wick og aftal nærmere.
“Kan en bog påvirke Danmarks fremtid? Ja! Dorthe Klyvø & Hanne Wicks "Iværksætterhåndbogen" er så velskrevet, informerende og godt redigeret, at jeg spår den en stor fremtid - også til undervisningsbrug.”
Ditte Ernst, tekstforfatter & kreativ konsulent, Words Alive
- citat fra anmeldelse
Dorthe Klyvø, medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Kontakt Dorthe Klyvø

Klyvø Tekst
www.klyvo.dk

M: 6185 7322
Hanne Wick, medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Kontakt Hanne Wick

Wick Kommunikation
www.wickkommunikation.dk

M: 2348 0033