Hanne Wick

Hanne er født ind i en familie af selvstændige og besluttede som helt ung, at hun i hvert fald aldrig skulle være selvstændig! Det var alt for meget arbejde og alt for lidt fritid.

Men efter tyve år som ansat inden for kommunikation og markedsføring blev trangen til at bestemme selv for stærk, og i 2003 startede hun Wick Kommunikation, hvor hun arbejdede arbejdet som virksomhedsrådgiver og freelance projektleder af større internetprojekter.

Sideløbende hermed var Hanne oplægsholder inden for emner som iværksætteri, markedsføring, synlighed på nettet, tekst til nettet og søgemaskineoptimering. Siden 2010 har Hanne desuden arbejdet som iværksætterrådgiver, både i eget firma og som tilknyttet freelance rådgiver hos Karlbak.

I 2016 blev Hanne ansat som virksomheds- og iværksætterrådgiver i UdviklingOdder.

Samlet har hun haft godt et par hundrede kommende iværksætter i rådgivningsforløb, fra 6-8 timer til over 20 timers forløb. Dertil kommer korte sparringssamtaler med mange hundrede kommende selvstændige.

Hanne har desuden været med i advisory board og bestyrelser for en række iværksættere og mindre virksomheder.

Den store interesse for iværksætteri og erhvervspolitik har betydet, at Hanne har været involveret i en lang række aktiviteter for at fremme iværksætteri og iværksætteres vilkår i Danmark.

Hun har bl.a. været med i Aarhus Kommunes iværksætterpanel i fem år, har deltaget i tænketank til udvikling af Aarhus Kommunes iværksætterpolitik, har været formand for bestyrelsen i netværket MG50, har stiftet og gennem mange år drevet et lokalt netværk for kvindelige virksomhedsejere og var i seks år med i bestyrelsen for Erhverv Aarhus, hvor hendes fokus netop var iværksætteri.

Er du selvstændig - eller overvejer du at blive det - og bosat i Odder kommune, kan du få gratis sparring og vejledning af Hanne Wick hos UdviklingOdder - læs mere på vores website for iværksættere: ivaerksaetterodder.dk

Ellers kan du læse mere om Hanne Wick her:
Wick Kommunikation: www.wickkommunikation.dk
Hanne Wick på Facebook
Hanne Wick på LinkedIn


Interview med forfatterne

I foråret 2023 blev vi interviewet til Kanal Østjylland om Iværksætterhåndbogen, livet som iværksættere, hvorfor vi valgte at blive selvstændige - og hvorfor vi skrev en bog om det!
Se interview med Dorthe Klyvø og Hanne Wick
Hanne Wick - forfatter og virksomhedsrådgiver
Medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Hanne Wick, medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Kontakt Hanne Wick

Wick Kommunikation
www.wickkommunikation.dk

M: 2348 0033

Book iværksætterforedrag / workshop

Iværksætterforedrag

Dorthe Klyvø og Hanne Wick deler deres viden om iværksætteri i praksis. Book dem til et foredrag, workshop eller kort, inspirerende oplæg.
Læs mere om iværksætterforedrag >