Hanne Wick

Hanne er født ind i en familie af selvstændige og besluttede som helt ung, at hun i hvert fald aldrig skulle være selvstændig! Det var alt for meget arbejde og alt for lidt fritid.

Men efter tyve år som ansat inden for kommunikation og markedsføring blev trangen til at bestemme selv for stærk, og i 2003 startede hun Wick Kommunikation, hvor hun siden har arbejdet som virksomhedsrådgiver og freelance projektleder af større internetprojekter.

Sideløbende hermed har Hanne været oplægsholder inden for emner som iværksætteri, markedsføring, synlighed på nettet, tekst til nettet og søgemaskineoptimering.

Siden 2010 har Hanne desuden arbejdet som iværksætterrådgiver, både i eget firma og som tilknyttet freelance rådgiver hos Karlbak og siden 2016 som ansat iværksætterrådgiver i UdviklingOdder. Samlet har hun haft et par hundrede kommende iværksætter i rådgivning, fra få timer til over 20 timers forløb. Dertil kommer korte sparringssamtaler med flere hundrede kommende selvstændige.

Hanne har desuden været med i advisory board for en række iværksættere og mindre virksomheder.

Den store interesse for iværksætteri og erhvervspolitik har betydet, at Hanne har været involveret i en lang række aktiviteter for at fremme iværksætteri og iværksætteres vilkår i Danmark.

Hun har bl.a. været med i Aarhus Kommunes iværksætterpanel i fem år, har deltaget i tænketank til udvikling af Aarhus Kommunes iværksætterpolitik, har været formand for bestyrelsen i netværket MG50, har stiftet og driver et lokalt netværk for kvindelige virksomhedsejere og var i seks år med i bestyrelsen for Erhverv Aarhus, hvor hendes fokus netop var iværksætteri.

Hanne Wicks spidskompetencer

  • Rådgivning, undervisning og oplæg om opstart af virksomhed.
  • Rådgivning om udvikling af virksomhed, strukturering og optimering af arbejdsgange.
  • Rådgivning, undervisning og oplæg om kommunikation og markedsføring på nettet, herunder søgemaskineoptimering, sociale medier, strukturering af websites, tekst til web.
  • Formidling af komplekse og komplicerede budskaber på en enkel og letforståelig måde i forbindelse med f.eks. undervisning, udarbejdelse af manualer mv.
  • Stærkt og omfattende netværk inden for det lokale erhvervsliv og iværksættermiljø i både Aarhus og Odder.
  • Stort engagement, positiv, motiveret og motiverende tilgang til opgaver og mennesker.

Wick Kommunikation: www.wickkommunikation.dk
Hanne Wick, medforfatter af Iværksætterhåndbogen. Indehaver af Wick Kommunikation ApS.
Fotograf Birgit Skou.

Hanne Wick, medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Kontakt Hanne Wick

Wick Kommunikation ApS
www.wickkommunikation.dk

M: 2348 0033

Køb Iværksætterhåndbogen

Book iværksætterforedrag / workshop

Iværksætterforedrag

Dorthe Klyvø og Hanne Wick deler deres viden om iværksætteri i praksis. Book dem til et foredrag, workshop eller kort, inspirerende oplæg.
Læs mere om iværksætterforedrag >