Persondatapolitik for Iværksætterhåndbogen

Her du kan finde information om, hvilke data vi samler om dig, hvad vi bruger data til, og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, vi har om dig.

Vi behandler naturligvis dine data i overensstemmelse med EU’s forordning om databeskyttelse (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Hvad forstås ved persondata

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Persondata kan f.eks. være navn, mailadresse, fysiske adresse, fødselsdato, IP-adresse mv.

Denne persondatapolitik gælder for alle de informationer, vi noterer, registrerer eller opfanger om dig, når du bruger vores website, ivaerksaetterhaandbogen.dk, når du sender mail eller sms til os, og når du skriver til os via sociale medier.

Vi gemmer kun de persondata, vi har brug for, f.eks. for at kunne kontakte dig eller sende dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer ikke dine data længere end højst nødvendigt, men nogle data er vi nødt til at gemme i op til fem år – eksempelvis hvis vi sender dig en faktura.

Persondata som deles med andre

Når du besøger vores website, bliver der samlet anonyme data i Google Analytics. Hvis du tilmelder dig Iværksætterhåndbogens nyhedsbrev, bliver dit navn og din mailadresse delt med MailChimp. Derudover deler vi ikke dine data, med mindre du beder os dele dem med eventuelle samarbejdspartnere.

Hvis du vil have dine data slettet

Du har ret til at få dine data slettet, og du skal blot kontakte os, såfremt du ønsker at få data slettet. Dette gælder dog ikke de informationer, der fremgår af evt. fakturaer, som vi er forpligtet til at opbevare i fem år.

Hvad forstås ved personfølsomme data

Eksempelvis oplysninger om dit helbred, din økonomi, din religion etc.

Vi har ikke brug for personfølsomme oplysninger om dig, og vi gemmer ingen personfølsomme data.

Dorthe Klyvø & Hanne Wick

Hanne Wick, medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Kontakt Hanne Wick

Wick Kommunikation
www.wickkommunikation.dk

M: 2348 0033
Dorthe Klyvø, medforfatter til Iværksætterhåndbogen

Kontakt Dorthe Klyvø

Klyvø Tekst
www.klyvo.dk

M: 6185 7322

Kontakt Turbine Forlaget

Kontakt Turbine Forlaget

Turbine Forlaget
www.turbineforlaget.dk

T: 8612 7916