Anbefalinger

Lektørudtalelse

Desværre er det ikke tilladt at citere den i sin fulde udstrækning, så I må nøjes med et meget lille uddrag:
"… den praktiske håndbog der mangler… sproget kan forstås af alle … glimrende bud på en grundbog for iværksættere … Skal jeg vælge kun en bog er mit valg nærværende nye …"
- Lektør: Carsten Güllich-Nørby, DBC

5 stjerner i Børsen

Læs Børsens flotte anmeldelse af Iværksætterhåndbogen den 14.02.15:
"Hvis du kun skal læse én bog om iværksætteri, så skal det være denne orange bog. Den er alle pengene værd."

Anmeldelser fra læsere og undervisere

Vi har modtaget et væld af anmeldelser og tilbagemeldinger på bogen, både fra iværksættere og undervisere inden for iværksætteri - her er et udpluk:

"Mange tak for bogen som jeg slugte i går.
Den er super! Den rummer det hele i tilpas omfang og dybde til vores målgruppe af tidlige iværksættere med mange spørgsmål og overvejelser!
Så jeg vil bestemt anbefale den til dem jeg møder, og har i dag lånt den ud til en iværksætter, jeg havde i rådgivning (men skal snart have den igen!) Og jeg vil bestemt også omtale den positivt over for mine kolleger her i CEI. Godt gået!"
- Merethe Kruse, Udviklingskonsulent, AU Center for Entreprenørskab og Innovation

"Tusind tak for en fantastisk skrevet og relevant bog til os med en iværksætter i maven - bogen betyder enormt meget under opbygning af virksomhed. I får mine allervarmeste anbefalinger, og jeg lover at fortælle om bogens virkning for mig til alle relevante personer. I er de bedste!!!"
- Rikke Boisen, iværksætter

"Kan en bog påvirke Danmarks fremtid? Ja! Dorthe Klyvø & Hanne Wicks "Iværksætterhåndbogen" er så velskrevet, informerende og godt redigeret, at jeg spår den en stor fremtid - også til undervisningsbrug. Kære lærere ude i folkeskolerne og på ungdomsuddannelserne: Lov mig at jeres skolebibliotek tager den her bog hjem, for den kan helt sikkert inspirere nogle af jeres elever til faktisk at få blod på tanden til at starte virksomheder. Hvis skoletrætte unge læser den her, får de måske bedre øje på, HVORFOR de får god brug for deres skolekundskaber senere."
- Ditte Ernst, tekstforfatter & kreativ konsulent, Words Alive

"Til interesserede kan jeg kun anbefale at læse den; blev selv MEGET klogere på iværksætteriet og alt det der skal huskes ved gennemlæsning af bogen!"
- Merete Tonnesen, konsulent, Tonnesen Consult

"Et vildt velskrevet værk, der er lige til at gå til!
Til alle jer, der overvejer at starte op som selvstændig ... Iværksætterhåndbogen er jeres første skridt på vejen! Det er præcis denne bog jeg savnede, da jeg selv startede op."
- Lone Lyngdorf, Easy Translation

"Jeg er igang med lydbogen og nyder simpelthen hvert et ord af den! Jeg er ved at starte enkeltmandsvirksomhed op og Iværksætterhåndbogen giver mig så mange gode råd og tænker, som giver mig mere ro og overbevisning om at det er det rigtige jeg gør og at jeg bare skal tro på mig selv. Tak!"
- Jens Colsted, iværksætter

"Iværksætterhåndbogen er lige til at gå til, og samtidig kommer den hele vejen rundt.
Som kommende iværksætter er jeg blevet meget klogere og mere konkret i mine overvejelser bare ved at læse den igennem. Jeg glæder mig til at bruge bogen som arbejdsredskab, for det er det, den lægger op til.
Iværksætterhåndbogen kommer simpelthen rundt om det hele, både praktiske, følelsesmæssige og økonomiske spørgsmål. Man bliver på bedste vis guidet gennem alle de udfordringer og spørgsmål, der dukker op i forbindelse med at tage springet som iværksætter.
Jeg kan varmt anbefale bogen til alle, som har en drøm om at blive selvstændig."
- Tove Mikkelsen, konsulent & psykoterapeut

"Meget inspirerende bog ... og især de mange interviews giver energi, brugbart layout .."
- Hanne Raunsmed, konsulent, Fremtidsfabrikken Sydfyn

"Jeg sidder og læser i bogen nu, og den er en stor hjælp til at gøre det hele meget mere overskueligt! Som nyuddannet designer er mit største kompetenceområde jo designprocessen, så det er dejligt at få en overordnet forståelse for alle de andre dele i en virksomhed."
- Laura Karlsen, BY KARLSEN NORD

"Det er forfriskende med nogle iværksættere, der ikke blot prædiker om at alle skal springe ud som iværksættere, men i stedet kommer ind på, hvor vigtigt der er at tænke over, hvad man har gang i ... Hvis du gerne vil have tips fra den virkelige verden og en håndbog, du nemt kan slå op i for at få hjælp til diverse problemstillinger, er denne bog en fantastisk investering. Man behøver ikke læse denne bog fra ende til ende, men man kan nemt bruge den som et opslagsværk." 4 ud af 5 stjerner.
- Kristian Scharling, "De bedste bøger for iværksættere"

"Hanne Wick gav et inspirerende og jordnært indspark til vores studerende på Erhvervsakademi Århus’ Center for Innovation og Entrepreneurship. Vi fik nogle helt håndfaste start-up tips og learnings, baseret på Hannes egen mangeårige erfaring og de samlede erfaringer, hun og Dorthe Klyvø har indsamlet i forbindelse med udgivelse af ”Iværksætterhåndbogen” – en dejlig forfriskende hands-on bog, som jeg er sikker på vil give mange nye iværksættere en noget lettere og mere overskuelig start."
- Gitte Buje, Lecturer, Business Academy Aarhus

Uddrag af tweet fra: Iværksætterbog @mustreadboeger:
"Bogen er en genistreg og får 4 ud ag 5 stjerner."

”Jeg synes den er et fint bidrag til iværksættere i Danmark, og den kan forhåbentlig være med til at give svar på nogle af de spørgsmål, der melder sig i en opstartsfase, og afmystificere nogle aspekter af det at springe ud som iværksætter.”
- Sidsel Dyrholm Holst, Chef MMV & Entrepreneurship, DI


Vi hører også meget gerne DIN mening om Iværksætterhåndbogen! Skriv til os og fortæl, hvordan du bruger bogen i forbindelse med din egen virksomhed - eller til undervisning - eller til rådgivning af kommende selvstændige.
Iværksætterhåndbogen fik 5 stjerner i Børsen

5 stjerner i Børsen!

"Hvis du kun skal læse én bog om iværksætteri, så skal det være denne orange bog. Den er alle pengene værd."
Børsens anmeldelse af første udgave af Iværksætterhåndbogen, 14.01.15.

Følg Iværksætterhåndbogen på Facebook

Iværksætterhåndbogen på Facebook

Følg Iværksætterhåndbogen på Facebook, hvor du finder spændende artikler og opslag om iværksætteri.
Se Iværksætterhåndbogens Facebook side >
Dorthe Klyvø, tekstforfatter og indehaver af Klyvø Tekst, medforfatter af Iværksætterhåndbogen.
Fotograf Birgit Skou

Dorthe Klyvø

Medforfatter til Iværksætterhåndbogen.
Oversætter, forfatter, tekstforfatter, ghostwriter, bogredaktør, korrekturlæser.
Læs mere om Dorthe Klyvø >
Hanne Wick, Wick Kommunikation ApS. Kommunikationsrådgiver, iværksætterrådgiver, oplægsholder og medforfatter til Iværksætterhåndbogen.
Fotograf Birgit Skou.

Hanne Wick

Medforfatter til Iværksætterhåndbogen.
Iværksætterrådgiver, oplægsholder, underviser.
Kommunikationsrådgiver med fokus på online kommunikation og markedsføring.
Læs mere om Hanne Wick >