Iværksætterhåndbogens drejebog for virksomhedsopstart

Gratis drejebog til virksomhedsstart

Iværksætterhåndbogen hjælper dig igennem både overvejelser og de praktiske ting, du skal gøre i forbindelse med opstart af virksomhed. Men for at lave en helt kort og overskuelig tjekliste har vi samlet de ting, du skal tage stilling til og løse i løbet af processen, i en "drejebog for virksomhedsstart", som du kan bestille gratis.

Iværksætterhåndbogens drejebog er en tjekliste for opstart af egen virksomhed

Rækkefølgen af opgaverne vil variere, så følg ikke tjeklisten slavisk, men få styr på opgaverne i den rækkefølge, det er muligt for dig. Nogle iværksættere bruger meget lang tid på forberedelsen, mens andre starter virksomheden op i løbet af få dage.

Mange af opgaverne omkring opstart af virksomhed kan du finde nærmere beskrevet i Iværksætterhåndbogen, og du kan finde links til mere viden, værktøjer og relevante websites her på bogens hjemmeside.

Bestil gratis tjekliste

Du kan bestille den opdaterede udgave af iværksætter-tjeklisten "Drejebog for virksomhedsstart" samt en række skabeloner - helt gratis ved at udfylde bestillingsformularen.

Har du købt Iværksætterhåndbogen som lydbog, kan du samme sted bestille bogens vigtigste skemaer og grafikker.

Du er selvfølgelig velkommen til at bestille drejebogen og skabelonerne, selv om du ikke har købt bogen :-)
“Jeg kunne godt have brugt en, der tog mig i hånden og hjalp med at få et momsnummer, kontakte banken osv. Eller bare en form for drejebog. Det kunne jeg godt have brugt, da jeg startede som selvstændig.”
Anders Mølgaard
Indehaver af ØkoTømren.dk
- citat fra interview

Følg Iværksætterhåndbogen på Facebook

Iværksætterhåndbogen på Facebook

Følg Iværksætterhåndbogen på Facebook, hvor du finder spændende artikler og opslag om iværksætteri.
Se Iværksætterhåndbogens Facebook side >

Bestil tjekliste og skabeloner