Iværksætterhåndbogens drejebog for virksomhedsopstart

Gratis drejebog til virksomhedsstart

Iværksætterhåndbogen hjælper dig igennem både overvejelser og de praktiske ting, du skal gøre i forbindelse med opstart af virksomhed. Men for at lave en helt kort og overskuelig drejebog har vi her samlet de ting, du skal tage stilling til og løse i løbet af processen.

Iværksætterhåndbogens drejebog er en tjekliste for opstart af egen virksomhed

Rækkefølgen af opgaverne vil variere, så følg ikke tjeklisten slavisk, men få styr på opgaverne i den rækkefølge, det er muligt for dig. Nogle iværksættere bruger meget lang tid på forberedelsen, mens andre starter virksomheden op i løbet af få dage.

Mange af opgaverne omkring opstart af virksomhed kan du finde nærmere beskrevet i Iværksætterhåndbogen, og du kan finde links til mere viden, værktøjer og relevante websites her på bogens hjemmeside.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, kan du samtidig bestille den opdaterede udgave af iværksætter-tjeklisten "Drejebog for virksomhedsstart" samt en række skabeloner - helt gratis:

Tilmeld dig nyhedsbrevet her!
“Jeg kunne godt have brugt en, der tog mig i hånden og hjalp med at få et momsnummer, kontakte banken osv. Eller bare en form for drejebog. Det kunne jeg godt have brugt, da jeg startede som selvstændig.”
Anders Mølgaard
Indehaver af ØkoTømren.dk
- citat fra interview

Følg Iværksætterhåndbogen på Facebook

Iværksætterhåndbogen på Facebook

Følg Iværksætterhåndbogen på Facebook, hvor du finder spændende artikler og opslag om iværksætteri.
Se Iværksætterhåndbogens Facebook side >

Tilmeld nyhedsbrev

Iværksætterhåndbogens nyhedsbrev

Tilmeld dig Iværksætterhåndbogens nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om nyt på iværksætterområdet, nye links og nye værktøjer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet >